Engagera dig

Vill du stödja Ronald McDonald Hus i Huddinge?

Alla bidrag, stora som små, gör att vi tillsammans kan underlätta vardagen för familjer med sjuka barn. Såhär kan du stödja oss:

Sätt in din gåva på bankgiro 5883-1975

Swisha till nr: 1234 677 431

Pengarna används till att göra familjernas vistelse hos oss så positiv som möjligt. Vi behöver ständigt byta ut möbler, köksartiklar och leksaker. Dessutom anordnar vi regelbundet aktiviteter som t ex husmiddagar, frukostar och fika.

Starta en egen insamling
Genom vår samarbetspartner Better Now kan man nu på ett enkelt och roligt sätt starta en egen insamling. Engagera släkt och vänner och följ hur mycket just ni lyckas samla in. Klicka här för att starta en egen insamling!

Boka er konferens hos oss och bidra samtidigt till vår verksamhet
Vårt konferensrum har plats för 16 personer och vi ordnar med hembakat fika för mötesdeltagarna. Flera lunchrestauranger finns också inom gångavstånd. Vill ni att vi berättar om vår verksamhet och visar er runt i Huset så gör vi givetvis gärna det. Kostnaden för en halvdag är 500 kr och en heldag 900 kr ex moms (12%), sedan tillkommer kostnader för fikat. Ring oss på tel 08-402 01 01 för att boka eller för att få mer information.

Bli volontär – eller dra med arbetskollegorna och gör en gruppinsats
Engagemang och medmänsklighet är viktiga drivkrafter bakom verksamheten. På Ronald McDonald Hus i Huddinge har vi ett tiotal volontärer som regelbundet kommer till Huset och ger medarbetarna och gästerna en ”hjälpande hand”, t ex genom att baka så det sprids en härlig doft i Huset, hjälpa till i tvättstugorna och med enklare städsysslor.

Även företag eller andra grupper är välkomna att komma till oss under en dag som en personalaktivitet.

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att vara volontär, kontakta volontärsamordnare Marcus Von Eckermann på telefon 08-402 01 01 eller maila direkt till Marcus.

volontär.jpg
 

Här hittar du information om vår personuppgiftspolicy.

Dataskyddsombud
Agnieszka Eriksson