Ronald McDonald Hus Huddinge Charity Golf 2023 – jubileumsupplagan!

Den 25 maj arrangerar vi en golftävling för vårt Ronald McDonald Hus i Huddinge, ett hem hemifrån för familjer med svårt sjuka barn. I år fyller Huset 30 år och har varit hem åt 25.000 familjer sedan det öppnade. Verksamheten drivs genom en icke-vinstdrivande stiftelse, med stor hjälp från eldsjälar och sponsorer. Allt överskott från tävlingen går direkt till verksamheten på Huset.

Årets arrangemang är givetvis extra festligt! Inte nog med att vi spelar på anrika Fågelbro Golf & Country Club, banan där detta insamlingsevent en gång startade och hem åt en av grundarna till Huset: Paul ”Palle” Lederhausen, vi kommer också att addera kändisar och golfproffs till varje lag!

Vi hoppas så att ni vill vara med och göra stor skillnad denna dag – för att alla sjuka barn så få vara med sin familj.

Plats och tid: Fågelbro Golf & Country Club från ca kl 8-16, med prisutdelning och auktion på plats!

Golfpaket

I årets tävling är givetvis ambitionen att samla in så mycket pengar vi kan – och att alla ska få en riktigt härlig dag! Det finns fyra olika golfpaket att välja mellan, och i samtliga ingår givetvis anmälan av ett lag (3 personer, vi tillsätter en fjärde: en kändis/golfproffs), frukost, lunch och fri kiosk.

Golfpaket Jubileumspartner – det finaste paketet som gör störst skillnad! Med detta paket blir ni Rumskompis för ett familjerum på Ronald McDonald Hus i Huddinge under ett år. Ni hjälper oss att hålla rummet varmt, tryggt och ”hemma” för våra små och stora gäster då pengarna används till att byta möbler, sänglinne, inredning och annat som kan behövas. Ni får erat namn på en fin plakett inne i rummet och exklusiv synlighet i våra kanaler under året. Ni får såklart också möjlighet att använda material från oss i era kanaler. Utöver detta ingår också givetvis en härlig dag på banan!

Golfpaket Hålvärdspartner – ett exklusivt paket där ni får ”äga” ett hål under tävlingsdagen! Här finns alla möjligheter att arrangera tävling vid hålet, profilera er och synas både inför och under tävlingen. Givetvis får ni även material från oss att använda i era kanaler och självklart ingår anmälan av ett lag som ovan. Obs! Begränsat antal paket – bäst att snabba sig!

Golfpaket Eventpartner – paketet för er som vill synas lite, och bidra lite mer till vår verksamhet. Som Eventpartner får ni ställa upp flagga/roll-up eller skylt på klubben under tävlingsdagen och även dela ut give-aways.

Golfpaket Lagpartner – det lilla paketet som gör skillnad. Anmälan av ett lag och deltagande i samtliga tävlingar

Anmäl er här och välj något av paketen ovan.

Hör av er till oss om ni har några som helst frågor!

Vi ser så mycket fram emot att se er på banan!