Meningsfullare teambuildning – CSR på riktigt

En volontärdag på Huset tillsammans med kollegor eller vänner hjälper inte bara vår verksamhet, det bygger stolthet och själ. Det finns något visst i att göra skillnad för någon annan som har det tufft, och det ger perspektiv som inte kan köpas. För vår verksamhet är det också helt ovärdeligt att få hjälp av många händer tillsammans, samtidigt.

En dag i trädgården, eller fredagsmys till familjerna

Vill ni göra något handgripligen på plats i Huset så önskar vi oss oftast hjälp i trädgården. Den fantastiska utemiljön behöver nästan alltid omsorg, och här kan vi också ta emot många volontärer samtidigt. Utöver “vanligt” trädgårdsfix brukar det också finnas en rad roliga och nödvändiga projekt beroende på säsong.

Vill ni hellre göra något från kontoret kan ni till exempel fixa påsar med fredagsmys åt våra familjer. Kika här nedan för olika möjligheter att hjälpa till!

Volontärgrupper aktivitetsförslag

När ni kommer hit

 En vanlig volontärdag i brukar börja kl 9 och sluta kl 12 eller 16. Vi tar emot på plats, bjuder på fika och visar/berättar om vår verksamhet. Därefter går vi igenom vad vi behöver hjälp med, och arbetsleder er vid behov. Vi förbereder med ev redskap, ni tar på kläder efter väder. Lunch tar ni med eller äter på närliggande restaurang – vi har också grillar att nyttja om ni vill. Dagen avslutas med en samling.

Vi är vana att ta emot volontärgrupper – och välkomnar varmt nya!

Vill ni engagera er, eller veta mer? Maila vår volontärsamordnare Josefin på volontar.huddinge@rmdbarnfond.se eller ring på 08-402 01 01