Husvänner

För att driva ett Ronald McDonald Hus behövs det många som vill vara med och bidra till verksamheten. För oss och familjerna på Huset är det oerhört betydelsefullt varje gång någon bidrar på något sätt – ”ingen kan göra allt, men alla kan göra något”, är verkligen en devis som stämmer bra in här. Ett bidrag i rena pengar, skänkta eller kraftigt rabatterade produkter eller tjänster, volontärer som bidrar med sin tid – en gåva kan se så olika ut, men är alltid lika uppskattad! TACK till alla er som är med och bidrar!

ICA Nära Riksten har länge hjälpt våra familjer med matvaror till både vardags och fest! Vi är oerhört stolta och tacksamma för engagemanget denna “familj” visar för vår verksamhet. Personalen brinner extra mycket för barn och familjer, och när de under personalmötet för många år sedan tillfrågades vad de ville engagera sig i lokalt var Huset det självklara valet!

“Ni ligger oss varmt om hjärtat då vi själva (jag) har personliga erfarenheter av min bror som föddes med neuroblastom. Jag vet vad det hade betytt om familjen hade fått vara tillsammans under denna svåra tid.” – Carin, ICA Nära Riksten

Lokala partners

Tack också till